0245620750 office@uvservice.ro

Despre noi 

U.V. Service srl

Specialiști în domeniul construcțiilor

Obiectivul principal al societății noastre îl reprezintă satisfacerea celor mai exigente gusturi ale clienţilor, fără a scădea calitatea şi siguranţa produsului final, calitate certificată prin implementarea standardelor de calitate ISO 9001.

Despre UV Service

Firma a fost înființată în 1994 ca firmă de servicii, în special pentru construcții industriale.

Între 1999 și anul 2008 firma noastră a colaborat cu CromSteel SA pentru care am construit 10.000 mp de hale industriale și am executat atât montajul cât și mentenanța tuturor clădirilor , utilajelor și instalațiilor .

Între anii 2008 și 2020 am colaborat cu NIMET Srl pentru care am construit 30.000 mp de hale industriale și de asemenea am montat toate utilajele și instalațiile precum și mentenanța la clădiri și instalații.

Firma noastră , UV Service SRL , a realizat proiecte de calitate atât în zona București – Ilfov dar și în zona Dâmbovița , proiecte finalizate cu succes.

UV Service SRL este o societate cu capital integral privat înființată în anul 1994.

Oferim suport pe toată durata proiectului, indiferent că ne referim la etapa de proiectare sau la cea de construire efectivă. Specialiștii noștri, organizați în echipe mixte, își asumă responsabilitatea pentru fiecare etapă a lucrării asigurând succesul fiecarui proiect.

Managementul societații noastre urmărește în mod constant cerintele și satisfacția clienților pentru fiecare proiect. Societatea noastră oferă soluții globale în conformitate cu standardele naționale și internaționale în vigoare. Se asigură riguros de respectarea tuturor normelor de siguranță și calitate din domeniul construcțiilor. Lucrează în mod eficient cu arhitecți, structuriști, instalatori și urbaniști pentru proiecte de calitate și pentru protejarea mediului inconjurător.

Informații Generale

MISIUNE & VIZIUNE

Misiunea și viziunea societății noastre au la bază promptitudinea, corectitudinea și seriozitatea în onorarea proiectelor. Societatea noastră se adaptează nevoilor și posibilităților clienților, respectând termenele și bugetele stabilite.

ECHIPĂ EFICIENTĂ

Angajații societății noastre sunt caracterizați de o atitudine deschisă, cooperantă și onestă față de clienti, furnizori și subcontractanți. Colaborăm activ cu toți experții implicați în proiect și cu clienții pentru rezolvarea eficientă și benefică pentru toate parțile a tuturor problemelor apărute în timpul derulării proiectului.

PASIUNE ȘI PRICPERE

Fiecare proiect dezvoltat de noi de la zero sau propus de beneficiar demonstrează pasiunea și priceperea noastră în domeniul construcțiilor. Nu în ultimul rând, întelegem că succesul este rezultatul unei echipe unite, a devotamentului și a termenelor și bugetelor respectate.

De ce să ne alegeți pe noi?

Ne desemnăm ca fiind echipa de specialiști pe care te poți baza imediat de la semnarea contractului. Astfel, dacă alegi să colaborezi cu noi, poți fii sigur că ne respectăm promisiunile, așa cum am stabilit.

  • Suntem perfecționiști în ceea ce facem, dar flexibili în relația cu clientul
  • Experiența Personalului
  • Respectarea Termenelor de Proiectare și Execuție
  • Atenția la Detalii
  • Materialele de constructie agrementate
  • Prețuri Negociabile

Domenii de Activitate

PROTECȚIA MEDIULUI

In conformitate cu normele privind protecția mediului anumite activități comerciale necesită obținerea Autorizației de mediu/ Aviz de mediu / Acord de mediu (după caz).

În acest sens societatea noastră oferă consultanță integrată pornind de la intocmirea documentației și până la obținerea documentului final (Autorizație,Aviz, Acord).

Se acordă și consultanță permanentă pe bază de abonament pentru proiectele care necesită monitorizare pe parcursul derulării proiectului.

CONSTRUCȚII CIVILE ȘI INDUSTRIALE

Societatea și-a extins obiectul de activitate în domeniul construcțiilor începând cu anul 1994.

În acest domeniu activitatea constă în antreprenoriat general în domeniul construcțiilor și servicii adiacente/conexe: proiect management, servicii de proiectare, amenajări imobile, modernizări, extinderi etc

CONSTRUCȚII BIROURI

SC UV Service SRL realizează construcții destinate utilizării office, ținând cont de standardele de calitate și de spațiul necesar spațiilor destinate lucrului la birou și tuturor activităților conexe.

UV Service 

9

Construcții de calitate

Dispunând de o echipã de profesionisti si utilaje moderne.

9

UV Service

U.V. SERVICE are capacitatea de a executa orice fel de constructie

9

Executãm confectii metalice

Instalatii de apã, instalatii electrice si sanitare, canalizare si retele de apã, structuri metalice.

Ani Pe piață

Proiecte finalizate

 “Foarte mulțumit de serviciile prestate de UV Service din Târgoviște,voi apela cu siguranță  la ei și la următoarea lucrare.”

Adrian Rosca

Contactează-ne

Str. Laminorului, nr. 6 A, Targoviste

Vasile Baluta (Administrator)

+40 722 752 842

Aurelian Cruceru (Director Executiv)

+40 722 902 705