0245620750 office@uvservice.ro

Construcții Industriale

UV Service

Construcții Industriale de Calitate

Deoarece vorbim despre construcții cu dimensiuni foarte mari, în mod implicit putem afirma faptul că și sarcinile vor fi proporționale cu acestea. Construcțiile industriale trebuie să respecte anumite condiționări care țin tocmai de aceste solicitări, iar în acest sens un aport considerabil va putea fi adus nu doar de normative și standarde ci și de firma de construcții cu care lucrezi.

Noi, cei de la Ecorecycling credem în dezvoltarea segmentului industrial de orice fel și tocmai de aceea oferim servicii de calitate în ceea ce privește construirea acestora.

De ce să ne alegi pe noi?

Soluțiile de proiectare sunt agrementate de experți tehnici . Calitatea proiectării este asigurată de verificatorii de proiecte atestați.

Câteva din serviciile oferite în domeniul proiectării:

  • Proiectarea structurilor din beton armat
  • Proiectarea structurilor metalice
  • Proiectarea structurilor din zidărie
  • Proiectarea structurilor din lemn
  • Proiectarea structurilor din beton precomprimat cu armături preîntinse sau postîntinse
  • Proiectarea structurilor din beton cu armatură rigidă (BAR);

Procesul

Ne implicăm în proiectare din faza de concept, ca să optimizăm dispunerea și dimensionarea tuturor elementelor care decurg din cerințele beneficiarilor.
Proiectam structuri din beton armat monolit, beton armat prefabricat, structuri din beton pretensionate, structuri metalice, structuri din lemn, structuri din lemn lamelar și soluții de consolidare ale structurilor existente.
Asiguram și urmărirea proiectelor în șantier, pentru verificarea implementării corecte a soluțiilor din proiect.

Ai un proiect in minte ?

Haide să il construim !