0245620750 office@uvservice.ro

Construcții Civile

UV Service

Construcții Civile la cele mai înalte standarde

Noi, cei de la UV Service căutăm întotdeauna să oferim cele mai bune soluții, astfel încat să fiți mai mult decât multumit de rezultatul final.

Construim orice tip de imobil, pe orice tip de structură. Cunoaștem importanța materialelor de construcții și știm ce anume se pretează cel mai bine în cazul fiecărei structuri. Arhitectura și rezistența joacă un rol foarte important în ceea ce privește clădirile și tocmai de aceea noi suntem la curent cu acest lucru. Betonul, metalul, zidăria sau lemnul sunt uneltele noastre de lucru. Noi știm să le punem în valoare astfel încât rezultatul final să fie cu adevarat o operă.

Am dobândit experiența și profesionalismul în construirea unor proiecte care respectă cele mai înalte standarde.

Rolul construcției în general urmărește crearea unui mediu artificial, cu condiții optime pentru satisfacearea utilizatorilor, fie ca se referă la construcții rezidențiale, construții cu destinație turistică, spații comerciale sau de altă natură.

De ce să ne alegi pe noi?

Soluțiile de proiectare sunt agrementate de experți tehnici . Calitatea proiectării este asigurată de verificatorii de proiecte atestați.

Câteva din serviciile oferite în domeniul proiectării:

  • Proiectarea structurilor din beton armat
  • Proiectarea structurilor metalice
  • Proiectarea structurilor din zidărie
  • Proiectarea structurilor din lemn
  • Proiectarea structurilor din beton precomprimat cu armături preîntinse sau postîntinse
  • Proiectarea structurilor din beton cu armatură rigidă (BAR);

Procesul

Ne implicăm în proiectare din faza de concept, ca să optimizăm dispunerea și dimensionarea tuturor elementelor care decurg din cerințele beneficiarilor.
Proiectam structuri din beton armat monolit, beton armat prefabricat, structuri din beton pretensionate, structuri metalice, structuri din lemn, structuri din lemn lamelar și soluții de consolidare ale structurilor existente.
Asiguram și urmărirea proiectelor în șantier, pentru verificarea implementării corecte a soluțiilor din proiect.

Ai un proiect in minte ?

Haide să il construim !