0245620750 office@uvservice.ro

Consolidări și Renovări

UV Service

Partenerii dvs. în cosolidări și renovări

UV Service are experiență profesională în consolidarea caselor, construcții indiferent de destinație sau terenurilor de fundare. Asigurăm servicii profesionale pentru orice tip de consolidare: consolidări case, consolidări și construcții de orice fel.

Pentru ca lucrarile să se desfasoare într-un mod profesional și să fie rezistente, societatea noastră folosește utilaje moderne și materiale de calitate. Astfel, consolidările realizate vor rezista în timp și vor fi sigure.

Consolidări și Renovări

Orice construcție își păstreaza sau își crește valoarea în timp prin procedee/ metode de conservare, consolidare sau renovare destinate soluționării unor probleme de structură sau aspect, determinate de diferitele grade de uzură care pot reprezenta un pericol pentru locatari. Altfel spus, este recomandat ca după o perioadă, calculată în funcție de anumiți factori, construcțiile să beneficieze de renovări sau consolidări.

De ce să ne alegi pe noi?

Soluțiile de proiectare sunt agrementate de experți tehnici . Calitatea proiectării este asigurată de verificatorii de proiecte atestați.

Câteva din serviciile oferite în domeniul proiectării:

  • Proiectarea structurilor din beton armat
  • Proiectarea structurilor metalice
  • Proiectarea structurilor din zidărie
  • Proiectarea structurilor din lemn
  • Proiectarea structurilor din beton precomprimat cu armături preîntinse sau postîntinse
  • Proiectarea structurilor din beton cu armatură rigidă (BAR);

Procesul

Ne implicăm în proiectare din faza de concept, ca să optimizăm dispunerea și dimensionarea tuturor elementelor care decurg din cerințele beneficiarilor.
Proiectam structuri din beton armat monolit, beton armat prefabricat, structuri din beton pretensionate, structuri metalice, structuri din lemn, structuri din lemn lamelar și soluții de consolidare ale structurilor existente.
Asiguram și urmărirea proiectelor în șantier, pentru verificarea implementării corecte a soluțiilor din proiect.

Ai un proiect in minte ?

Haide să il construim !